CRÈME BRÛLÉE

Een van mijn favoriete nagerechten is crème brûlée! Wil jij zelf crème brûlée maken? Met dit hele makkelijke recept heb je een heerlijk nagerecht! Serveer dit romige Franse nagerecht en ieder diner wordt een feest!

INGREDIËNTEN

  • Crème brûlée van Debic
  • Pan
  • Schaaltjes
  • Rietsuiker
  • Gasbrander of oven

BEREIDINGSWIJZE

  1. Schenk de inhoud van de verpakking in een pan. Verwarm dit tot een temperatuur van 70 °C is bereikt!
  2. Als het warm genoeg is portioneer je het in de schaaltjes. (zie foto)
  3. Laat dit dan 10 minuten afkoelen, daarna moet het goed afgedekt worden en kan het in de koelkast 2-3 uur opstijven. Langer kan ook!
  4. Voor het serveren bestrooi je het schaaltje met een fijn laagje rietsuiker. Brand dit dan af met behulp van een gasbrander voor een krokant laagje!

Voilà de crème brûlée is klaar!

Tip van Kim: heb je thuis geen brander? Geen probleem! Zet de oven op grill-stand en dan lukt het ook!

LIEFS KIM

2 Reacties

  1. Trudy
    18/11/2020 / 05:44

    Hoi Kim,

    Dat ziet er heerlijk uit🍜.

    Leuk idee, ga ik binnenkort zeker maken.
    De brander heb ik al in huis, was een goede tip van je moeder😊

    Liefs,
    Trudy
    😘

    • lifebykim
      Auteur
      04/01/2021 / 17:16

      Hi Trudy!
      Wat super leuk, heb je het al een keer gemaakt? Ik ben erg benieuwd!
      Liefs X