MIJN TOP 4 SPELLETJES

Ik hou ervan om spelletjes te spelen en om te winnen ; ). Ben je op zoek naar wat inspiratie? Of ben je benieuwd naar mijn top 4? Lees dan snel verder!

1. Rummikub

Het bekende spel Rummikub! Maak mooie cijferreeksen met de gekleurde cijfers op je plankje. Wie legt de slimste combinaties? Ben jij degene die het eerst alle cijfers op tafel heeft liggen? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.

2. Ticket to Ride – Europe

In Ticket to Ride Europe moeten de spelers de routes op hun bestemmingskaarten volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden te claimen, die je mag bouwen als je de juiste kaartencombinaties in handen hebt. Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met je treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar!

3. Black Stories

50 Black Stories met 31 misdaden, 49 lijken, 11 moorden, 12 zelfmoorden en een dodelijke maaltijd. Hoe is dat allemaal gebeurd? Black Stories zijn macabere verhalen waarin het doel is om, na een korte situatiebeschrijving, te raden waarom dit is gebeurd. 

4. Regenwormen

Iedereen die tot 36 kan tellen kan meedoen met dit leuke spel. Probeer tijdens het spel zoveel mogelijk regenwormen te bemachtigen. Alleen dan kan jij worden bekroond tot winnaar van dit dobbelspel.

Wat is jouw favoriete spel?

LIEFS KIM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *