SLAAPKAMER DIY

Jaja, het is weer tijd voor een DIY. Dit keer is mijn slaapkamer aan de beurt. Herkennen jullie dit; je zit in je slaapkamer en je denkt ineens, ik wil het helemaal anders! Nou dat had ik dus hahaha. Benieuwd naar wat er allemaal veranderd is? Lees dan snel verder.

DIY

De eerste stap was om heel me kamer leeg te halen. Ik had een bureau, bed en een hangkast. Alles uit elkaar geschroefd en buiten neer gezet. Dit creëerde een ruimte om te verven!

Ik heb voor twee kleuren verf gekozen. De kleur Baksteen (mengverf Flexa mat) en Off Black (VTwonen). Thuis hadden wij nog behang met daarop bakstenen. De kleur Baksteen paste daar perfect bij!

Tip van Kim; zorg ervoor dat je verfpot in een emmer staat! Stel je stoot er tegen aan, dan ligt niet gelijk heel je vloer onder de verf ;).

Daarna was het tijd voor afstoffen, afplakken en alle spullen klaar te zetten om te verven en behangen. Gelukkig kreeg ik hulp van mijn vriend Ramon!

Na het verven en behangen kwamen er allemaal nieuwe meubeltjes in mijn kamer. Namelijk een pallet-bed, pallet-kastje en een kledingrek.

Omdat ik zin had om snel te beginnen, ben ik helemaal de before foto vergeten. Maar ik heb wel een leuk filmpje voor je!

Dit is dan het eindresultaat! Ik ben er erg blij mee!! Niet teveel spullen meer, prachtige kleuren en het ruikt heerlijk naar pas geverfde muren.

Wat vind jij van het eindresultaat?

LIEFS KIM
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *